Over de website kaarthoogeveen.nl

Over de website kaarthoogeveen.nl

www.kaarthoogeveen.nl bevat kaarten en plattegronden van de gemeenten Hoogeveen, De Wolden en Midden Drenthe. Kaarthoogeveen heeft een inyeractieve plattegrond van Hoogeveen. Daarnaast heeft Kaarthoogeveen.nl  ook een plattegrond van Elim, Hollandscheveld, Noordscheschut, Nieuwlande, Nieuweroord, Pesse en Tiendeveen.
De regiokaart en plattegrond van Hoogeveen bevat gratis fietsroutes en fietsknooppunten. De fietsroutes kunnen op de regiokaart en de plattegrond van Hoogeveen worden gedownload. De fietsroutes gaan door de regio Hoogeveen.
Het gaat om de volgende fietsroutes:

Tevens kan een stadswandeling door Hoogeveen op de centrumkaart van Hoogeveen gedownload worden.

Deze wandelroute gaat langs de mooiste plekjes in het centrum in Hoogeveen en langs bijzondere winkels en winkeltjes in en bij het centrum van Hoogeveen. Voor shoppers in Hoogeveenn een leuke wandelroute met bijzondere ervaringen.

De Bedrijvenwijzer op kaartassen geeft de mogelijkheid bedrijven en instellingen te vinden in Hoogeveen en de regio Hoogeveen. Bedrijfslocaties worden getoond op een kaart of plattegrond van  Hoogeveen, Hollandscheveld, Noordscheschut en Nieuwlande.

Www.kaarthoogeveen.nl : Wegwijs in je eigen regio!

 

Andere regio's met interactieve kaarten en plattegronden zijn:

Noord-Nederland - http://www.kaartnederland.nl

Assen - http://www.kaartassen.nl

Emmen - http://www.kaartemmen.nl

Hoogeveen - http://www.kaarthoogeveen.nl

Meppel / Staphorst - http://www.kaartmeppel.nl

Steenwijkerland - http://www.kaartsteenwijk.nl

Arthhur routes, fietsroutes met een avontuurlijk verhaal.
Arthuur Steenwijkerland - http://www.arthuur.nl

Deze kaart als drukwerk :

Kaarthoogeveen.nl is een afgeleide van de gratis drukwerk kaarten en plattegronden van De Vries Kartografie bv. Deze kaarten en plattegronden zijn gratis verkrijgbaar via verschillende verspreidingspunten in Hoogeveen, waaronder de Gemeente Hoogeveen. De plattegrond in gedrukte vorm is ook door te bladeren op plattegrond Hoogeveen

Meer informatie vindt u op via onze website De Vries Kartografie bv. http://www.devrieskartografie.nl