Sharing is caring!

Afgelopen juni kondigde premier Justin Trudeau aan dat Canadezen marihuana recreatief kunnen consumeren zonder strafrechtelijke sancties vanaf 17 oktober 2018 – een paar maanden later dan oorspronkelijk beloofd. Trudeau’s belangrijkste doel in het legaliseren van cannabis was om het uit handen te geven van criminelen die aan kinderen verkopen, maar hij realiseerde zich waarschijnlijk niet de krachtige bedrijfs- en investeringskrachten die hij zou ontketenen. De cijfers vertellen het verhaal. Conservatieven schatten cannabis, of ‘cannabiz’, in 2021 als een industrie van 6 miljard dollar in Canada. Het effect? Tienduizenden mensen in Canada worstelen om erachter te komen hoe ze snel rijk kunnen worden van legale pot. Wiet aandelen kopen kan dus heel snel lucratief worden als je het goed aanpakt.

Denk goed na over de risico’s als je wiet aandelen koopt



Sommige zijn zelfs een succesvolle loopbaan bij telco’s, banken en universiteiten binnen te slepen, terwijl degenen met interesse in beursgenoteerde cannabisbedrijven op de Toronto Stock Exchange of de Canadian Securities Exchange al superieur zijn geworden. Zelfs kleine beleggers, gevangen in de waanzin van de belegger, bekijken hun opties in aandelen, beleggingsfondsen en ETF’s die investeren in cannabis en spin-offs. LEZEN: Condos haasten om roken te verbieden vóór legalisatie Dus wat moet je weten als je rijk wilt worden van cannabis in Canada?

Cannabis is legaal maar je moet wel weten wat je precies koopt



Ten eerste, terwijl gedroogde cannabis dit jaar legaal is, zullen extracten, eetwaren en sappen / koolzuurhoudende dranken in 2019 legaal worden. Het spul dat volgend jaar komt, is echter waar de grootste winsten naar verwachting zullen worden gemaakt en het is wat “cannapreneurs” heeft “Razend enthousiast. Met cannabis geïnfundeerde martini iedereen? Of wat denkt u van een canna-sportdrank die uw uithoudingsvermogen verhoogt tijdens uw training? Of in de slaapkamer? Opties zijn onbeperkt, maar hier zijn 10 dingen die je moet weten om rijk te worden van cannabis in Canada: