Sharing is caring!

CTO van T-Mobile Neville Ray scheurde AT & T en Verizon in een blogpost over hun eigen 5G-inzetplannen. Daarbij heeft het stilzwijgend bevestigd dat het de eerste 5G-telefoon zal laten produceren door Samsung, net zoals de andere drie telefoonproviders hebben aangekondigd. Bij T-Mobile is een mobiele telefoon kopen makkelijk geworden en er zijn veel acties beschikbaar voor het oudere iphone 6 los toestel.

In Amerika Is T-Mobile Goed Bezig Met 5G Netwerken

Na te hebben opgemerkt dat AT & T-topman Randall Stephenson had gezegd dat een 5G-telefoon niet “algemeen nuttig” zou zijn in de vroege fase van de netwerkuitbreiding, zegt Ray:

Tel daar alle hyperventilatie bij die Verizon en AT & T een paar weken geleden probeerden te claimen bij de eerste 5G-telefoon – een telefoon die we allemaal met deze OEM gaan ontwikkelen en die we allemaal zullen dragen. Dat klopt, T-Mobile werkt ook aan die telefoon – en andere 5G-apparaten met andere OEM’s en chipsetfabrikanten. We verwachten zelfs in 2019 meerdere 5G-apparaten te hebben die in meerdere spectrumgroepen werken, wat de ervaring voor nieuwe T-Mobile-klanten zal opdrijven.

Het bedrijf lijkt moedig te zijn over het apparaat, dat publiekelijk werd geassocieerd met Samsung en door de media werd afgeleid als de Galaxy S10. Ray zei dat het bedrijf geen “tijd of middelen heeft om te verspillen” bij het maken van een aankondiging aan de pers over dit historische apparaat – dat hij “BS” vindt.

T-Mobile Gaat 5G Echt Aan De Man Brengen

T-Mobile (en de nieuwe T-Mobile die kan worden als toezichthouders de fusie met Sprint goedkeuren) wordt ingekaderd om “iedereen 5G te bieden, overal” door zich te richten op het bouwen van lage- en mid-bandtorens met 600 MHz en 2,5 GHz voor dekking. Hoewel millimetergolf een jackpot van bandbreedte en snelheid biedt, is het geen prominent onderdeel geweest van de plannen van de Un-carrier in tegenstelling tot AT & T en Verizon – hun dekking zal schaars zijn en intens geconcentreerd in de beginfasen.

De Quallcomm Snapdragon Is Bij T-Mobile Een Hekel Puntje

Dat gezegd hebbende, werd tijdens de Qualcomm Snapdragon Tech Summit uitgelegd dat het Snapdragon X50-modem geen 5G-verkeer op de 600MHz-band zou kunnen ondersteunen – waardoor de strategie van T-Mobile achterbleef, tenzij het het 2,5 GHz-spectrum van Sprint kan consumeren en begrijpen – vertrekken de millimetergolfleiders met het voordeel van aanwezigheid op de markt en wat ruimte om te groeien met een laag bandenspectrum.