Sharing is caring!

Terrasverwarmers kunnen het buitenseizoen met wel 70 procent verlengen, waardoor het comfort van een buitenruimte wordt vergroot. Ze zijn meestal goedkoper om te gebruiken dan elektrische modellen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten en zijn klaar voor gebruik. Als je Energiemaatschappijen een stapje voor wil zijn zorg je er voor dat je bespaart, gas kan namelijk duur worden als je veel buiten bent in de tuin. Essent is aardig maar zo aardig ook weer niet.

Gas haarden bieden dezelfde atmosfeer als traditionele hout haarden, maar met lagere kosten en meer gemak. Met een verscheidenheid aan stijlen om uit te kiezen, passen ze gemakkelijk het algehele uiterlijk van de buitenruimte aan.

Zwembadverwarmers werken meestal met een efficiƫntie van 89 tot 95 procent. Ze verhogen de watertemperatuur zeer snel en handhaven elke gewenste temperatuur, ongeacht het weer of het klimaat.

Gasfornuizen bieden een manier om aardgasapparatuur snel en veilig aan te sluiten en los te koppelen. Een andere gasgrill kan worden toegevoegd voor grote partijen. Terrasverwarmingstoestellen kunnen worden verplaatst om zo nodig verwarming te bieden.

Gasgrills zijn veilig en zuinig in gebruik, zonder rommelige houtskool of het bijvullen van propaantanks. Het kost in het algemeen ongeveer acht keer meer om voedsel voor zes te koken op een houtskoolgrill dan op een aardgasgrill.

Vuurkorven dienen als een boeiend middelpunt voor elke bijeenkomst buitenshuis. Ze worden verlicht of gedoofd met het draaien van een sleutel of het omdraaien van een schakelaar en er is geen hout te halen.

Gasverlichting voegt extra sfeer en veiligheid toe aan elke buitenruimte zonder insecten aan te trekken of een harde verblinding te veroorzaken. Gas tiki fakkels zijn een andere leuke verlichting optie, met een verscheidenheid aan stijlen om uit te kiezen.