Sharing is caring!

Voor personen die misschien wel voor het eerst gebruik zullen maken van parkeren bij Schiphol airport, maar ook zij die dat vaker hebben gedaan, is het kunnen beschikken over de juiste tips altijd mooi meegenomen. Niet alleen zorgt dat voor een financieel voordeeltje, maar ervoor je gelijk ook meer comfort en een snellere dienstverlening. Maak dus zeker gebruik van de onderstaande 3 tips wanneer je van plan bent om Schiphol met de auto aan te doen. Daarnaast moet je ook kijken of je kiest voor lang parkeren op schiphol of dat je dat liever kort doet.

  • Reserveer ruim van te voren: je zult er verbaast over staan om hoeveel personen het besluit nemen om met de auto Schiphol aan te doen en wordt het extra druk tijdens de vakantieperiodes. het is nog altijd het comfortabelst om met de eigen auto op stap te gaan en wint men daardoor niet alleen veel tijd, maar bespaard het veel moeite om steeds over te moeten stappen. op de websites van de verschillende aanbieders kan je er altijd op tijd bij zijn en reserveer je al binnen een paar minuten een plek. vooraf betalen is mogelijk of wordt er afgerekend wanneer je de parking verlaat. het is wel belangrijk om het vluchtschema steeds in de gaten te houden om bij eventuele wijzigingen op tijd de verandering door te geven bij de parkingaanbieder.
  • Neem jouw tijd om de tarieven te vergelijken: omdat alles nu gewoon online op te vragen is, moet dit helemaal geen problemen opleveren en kom je zo al snel tot de ontdekking dat er onderling toch sprake is van grote verschillen. die zullen het grootste zijn wanneer je de auto voor een langere periode zal parkeren. wie ruim op tijd een plek reserveert, komt in de meeste gevallen ook in aanmerking voor een korting. kijk wel of het gaat om overdekt parkeren en de afstand van de parking tot de luchthaven.
  • Overdekt parkeren is altijd het beste voor de auto en kan jij jezelf ook eens een keer verwennen door voor valet parking te kiezen.
    combineer het parkeren met andere diensten: eenmaal de auto nu geparkeerd is, zou het toch zonde zijn van de tijd om niet aan te auto te mogen werken?

Zorg er voor dat je alle zaken rondom lang parkeren bij schiphol goed in de gaten houd

Dit is ook de mening van een aantal aanbieders en kan er bij hun ervoor gekozen worden om de auto van binnen en buiten te laten reinigen of een onderhoudsbeurt te laten ondergaan. deze service valt extra voordelig uit, niet alleen om de tijdswinst voor de eigenaar, maar ook financieel omdat alles in één aantrekkelijk pakket is samengevat. elektrische auto’s kunnen gelijk opgeladen worden terwijl naar wens ook de tank volgegooid kan worden. wie na terugkomst nog een lange reis voor de boeg heeft, kan zo met een gerust hart gelijk in het voertuig stappen.

Laat het parkeren bij Schiphol dus extra voordelig uitvallen door gebruik te maken van bovenstaande tips. Vergeet daarbij ook niet om uit te kijken naar tijdelijke acties en kunnen zakelijke rijders ook rekenen op extra voorzieningen zoals het maandelijks opgestuurd krijgen van de rekening.